Friday 3 February 2012

Wella

Buna tuturor!!!!




Pentru ca nu v-am povestit nimic pana acum despre noua mea "iubire" o voi face astazi! Se numeste Wella Professional! Eram intr-o continua cautare si am incercat de-a lungul anilor foarte multe produse profesionale recomandate de diferiti hairstylisti, dar pentru ca nu am obtinut rezultatul asteptat renunatam in a le mai folosi si uite asa am ajuns la Wella si intradevar parul meu stralucesteee:d de bine ce se simte!!


Le-am gasit in jur la £20 de lire fiecare masca 500ml, sampon si balsam in sticle de 1l! Voi le puteti gasi si aici



Toate produsele de mai jos si multe altele le-am incercat si am decis ca pentru o vreme sa raman la Wella pentru ca schimbarea nu a fost doar dupa prima folosire ci si in prezent dupa cateva saptamani imi simt parul foarte sanatos stralucitor si usor de aranjat.



























Tin sa mentionez ca aceasta postare este parerea mea personala cu privire la produsul Wella si sunt sigura ca sunt persoane care folosesc si le plac restul produselor care le-am mentionat mai sus! Prin urmare suntem diferite si asta ne face speciale:)!



Pupici si o seara frumoasa!!!

2 comments:

  1. Si eu am folosit aceasta gama de la WElla si inca doua (Pure si Age Restore). Dintre cele trei, Brillance mi s-a parut cea mai buna calitativ. In privinta samponului insa nu ma pot pronunta. Nu pot spune ca este cu mult mai bun ca un sampon clasic, gen Pantene. Dar masca si balsamul sunt intradevar excelente.

    Marca mea de cosmetice profesionale pentru par ramane Kerastase, cu toate ca nu mi-o permit decat in floacoane normale de 200-250 ml. Chiar si asa preturile sar de 90 de lei pentru un sampon si de 120 de lei pentru o masca de 150 ml. De aceea, cumpar rar, o data pe an un produs Kerastase, iar in rest folosesc cadourile primite spre testare de la diferite firme.

    Dintre firmele profesionale am fost un pic dezamagita de Joico si lóreal, nu cred ca am mai cumpara ceva de la ele. Dra cum ai spus si tu, fiecare are preferintelei ei. Cunosc persoane care se spala cu wash & go si au un par de revista :D

    ReplyDelete
  2. Da Brilliance e cel mai bun si din punctul meu de vedere:). Kerastase apartine tot de Loreal si produsul care a fost mai ok pentru mine e tratamentul Elixir Ultime by Kerastase. Cred ca persoanele care folosesc produse mai putin scumpe si au rezultatul unui par de revista sunt foarte norocoase si probabil tine si de alimentatie, gene si multe alte lucruri!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...