Tuesday 31 January 2012

Rapid dry for nails

Buna!!!


Ce fericita sunt :)) in sfarsit nu imi voi mai face probleme in privinta uscarii rapide a ojei pe unghii! Intotdeauna imi fac manichiura seara pentru ca in cursul zilei sunt foarte ocupata iar pana ce adormeam incercam sa stau ca un catel cu labutele intinse:)) ca nu cumva sa imi stric design-ul dar mereu era in zadar.

Am tot cautat tot felul de "secrete" in sensul asta pentru ca oja se usuca complet in 12h si am gasit urmatoarele ....ba ca trebuie sa imi iau un top coat cu uscare rapida (mi-am luat, dar tot trebuia sa astept pana se usca complet)....ba ca sa aplici pe unchii ulei de masline dupa ce le-ai dat cu oja si apoi infasori degetele cu tot cu unghii in folie de plastic si incerci sa dormi :))) (sa nu radeti am incercat si asta:))) si in cele din urma Evrik :)) am gasit si  mi-am cumparat  un spray ce usuca in aproximatv 60sec oja! Este pe baza de Vitamina E foarte bun si pentru cuticule.





Pupici!!!

Monday 30 January 2012

Eyelash Extension

Buna tuturor!!!



Am avut o perioada foarte aglomerata in ultima vreme si nu prea m-am ocupat cum trebuie de Blog dar de acum voi incerca cat pot de mult sa nu mai lipsesc! 

Aveam pregatita aceasta postare de ceva vreme avand in vedere ca totul s-a petrecut undeva in Noiembrie anul trecut unde am fost prezenta la un eveniment marca Becca Cosmetics tema fiind Eyelash Extension!

Aplicarea acestui "tratament" este de 2 ore pentru ca efectiv se lipeste cate o extensie pe fiecare geana in functie de marimea ei. Pretul pentru full set este de £120 si rezista aproximativ 8 saptamani. Costa destul de mult dar avand in vedere ca rezultatul este de durata si cat se poate de natural in comparatie cu genele banda; consider ca isi merita banii. Intretinerea dupa aceste 8 saptamani costa £60. 
Am gasit si un video destul de clar pentru a vedea modul de aplicare si rezultatul final.



Pupici!!!!

Sunday 8 January 2012

Buze


La Multi Ani tuturor pentru anul 2012.....sper ca voi reusi sa postez cat mai multe informatii despre ceea ce fac zi de zi, sa ma cunoasteti mai bine si sa invat cat mai multe lucruri noi!!!!


Astazi vreau sa vorbim despre topul preferintelor de make up in ceea ce privesc rujurile si nuantele care imi plac si care se vor purta in aceasta primavara.
Pentru a nu avea un aspect de "pitzi" este indicat sa folosim ca machiaj al ochilor un eyeliner negru sau un smokey eyes subtil.

Roz fondant



Roz pal

                     





Fuchsia




Orange




Orange Corai










Enjoy!!!! 
Pupici














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...