Saturday 26 March 2011

Ulei de Jojoba

Hello


Astazi vreau sa va prezint un produs care il folosesc de cateva saptamani si care imi place datorita faptului ca au inceput sa se vada efectele folosirii lui Uleiul de jojobo! Nu cu mult timp in urma m-am vopsit pentru prima data si am folosit o vopsea semipermanenta, dupa aproximativ o saptamana imi simteam parul foarte uscat si imi cadea foarte mult la spalare:(. Am inceput sa ma alarmez pentru ca nu stiam ce se intampla, credeam ca e vreo reactie adversa a vopselei si intreband in stanga si in dreapta am descoperit printre altele acest ulei!



Inainte de fiecare spalare a parului,incalzesc un pic uleiul la micro cat sa fie cat de cat suportabil apoi il aplic pe intreaga lungime a parului, il prind cu un elastic dupa care il infasor in folie de plastic si prosop. Incerc sa stau aproximativ 2 ore dupa care il spal normal cu sampon si balsam!
Vreau sa va spun ca efectul nu numai ca e vizibil dar parul straluceste si arata foarte sanatos! Asa ca daca doriti sa il incercati il recomand cu cea mai mare placere!!!
A costat £3,99 si are 150ml.

Pupici xxx

3 comments:

  1. Esto norocoasa ca ai gasit o cantitate asa mare de ulei la un pret asa mic;)

    ReplyDelete
  2. Da e destul de ok la pret si ml si in functie de lungimea parului spre exemplu al meu e mediu spre lung, am folosit doar jumatate din cantitate timp de 3 saptamani :)!

    ReplyDelete
  3. I recommend only good and reliable information, so see it: jojoba oil

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...