Friday, 9 September 2011

Despre Bassam Fattouh

Buna!!!

       In acesta postare va fi vorba despre make up artistul Bassam Fattouh!
 
 

        De ce despre Bassam,  pentru ca imi place foarte tare ce iese din mainile lui! Este nascut pe 1 martie 1975 in Beirut-Liban si a absovit "Carita Beauty Institute” in Paris. Pe langa faptul ca este un make up artist foarte cunoscut in Orientul Mijlociu, numele acestuia este inscriptionat si pe o gama de cosmetice din cate am inteles foarte bune si foarte bine cumparate!


 

Am auzit de Bassam Fattouh prima data la o matusa de-a mea care este make up artist in Arabia Saudita si care mi l-a enumerat pe langa alti make-up artisti foarte talentati, de care poate am sa va povestesc alta data. Asa ca nu vreau sa va plictisesc foarte tare si am sa va arat cate poze care mi-au placut si sper sa va placa si voua si sa fie o sursa de inspiratie pentru unii dintre voi!


 Cred ca multe dintre cele care sunt interesate de make-up si tot ce tine de el ati auzit de Haifa Wehbe, mie una imi plac tare machiajele ei si nu de putine ori a fost o inspiratie pentru mine; m-am bucurat si mai tare cand am vazut ca Bassam Fattouh este make up artistul ei in multe pictoriale si videoclipuri!


 
Pupici!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts