Saturday 3 September 2011

PRODUSELE LUNII AUGUST

Buna tuturor!

        De mult am vrut sa fac o postare cu ceea ce am folosit in ultimul timp dar cum sunt foarte ocupata am tot amanat momentul. In luna ce tocmai a trecut am folosit urmatoarele produse:

 

Am facut asa si un top din aceste produse si pe primul loc este Lash Architect 4D-L`Oreal

Sunt foarte pretentioasa in ceea ce privesc rimelurile deoarece am asteptari mari si uite ca Lash Architect nu m-a dezamagit!



Pe locul 2 este Foundation Stick- Bobbi Brown
Stiam ca vreau un foundation stick care sa il pot avea in geanta mereu si sa fie de calitate, nu aveam un anume brand in minte si sub recomandarea unui beauty advicer l-am incercat si mi-a placut. Chiar daca are 9 grame, ceea ce la inceput asta mi se parea destul de mic, ei bine vreau sa va zic ca il folosesc de 3 luni si inca nu e gol in totalitate. Sunt foarte multumita de acest fond de ten, il recomand cu mare placere.


Pe cel de-al 3-lea loc este Thermal Protect for weak & damaged hair- Ghd

L-am cumparat impreuna cu placa de la Ghd pentru ca nu aveam nici un thermal protector. Ce imi place e ca atunci cand pulverizez pe par nu iese in cantitate mare incat sa imi ingrase parul, un al 2-lea plus este ca  miroase foarte delicat a produs profesional si are efect de protectie.  




Studio SecretsProfessional- Smoothing Resurfacing Primer- L`Oreal este pe locul 4

L-am folosit in august spre spre sfarsit e ok numai ca are asa aspect de spuma si cand il intinzi e "branzos"
dar culmea se comporta bine ca si primer.



Locul 5 este pentru Giant Sun Powder-Gosh

Avand in vedere ca vara aceasta nu am avut parte de soare incat sa ma bronzez iar la solar nu merg din motive personale am optat pentru acest produs si sunt multumita de el e foarte subtil si arata foarte bine pe tenul meu!





Penultimul loc este pentru Ultra Shine Gloss- Miss Sporty
 
 E atat de placut ca si aroma de iti vine sa-l mananci :D, textura e deosebita nu ca a unui gloss normal e mai putin lichida si nuanta e super cute!


        Pe ultimul loc din toate aceste produse este Liftactiv Retinol Ha Eyes- Vichy
-destul de scump din cate imi aduc aminte
  -eficienta zero



Enjoy si multi pupici!!!!!




                                                   

2 comments:

  1. Liftactiv de la Vichy folosesc si eu in prezent si pot sa afirm acelasi lucru ca si tine despre el. Pretul la care l-am achizitionat eu a fost 95 de lei.
    Lash architect am folosit mai demult,imi place efectul pe gene, insa mi s-a parut ca s-a ingrosat mult prea repede si nu l-am mai cumparat a doua oara... :)
    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Pana in prezent sunt foarte happy de rimel, nu a ajuns sa se ingroase .... am inteles ca e un model nou e "4D"....se poate sa fie un pic diferit fata de modelul care l-ai folosit tu! Pupici!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...